Πούτιν: Λυπηρή χαρακτήρισε την αντί-ρωσική ρητορική στις ΗΠΑ

Πούτιν: Λυπηρή χαρακτήρισε την αντί-ρωσική ρητορική στις ΗΠΑ

Η αντί-ρωσική ρητορική στις ΗΠΑ είναι λυπηρή, καθώς επηρεάζει το σύνολο του συστήματος των διεθνών σχέσεων και εμποδίζει το διάλογο μεταξύ της Μόσχας και της Ουάσιγκτον, δήλωσε ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν.

"Δεν εξαρτάται από εμάς, εξαρτάται από τη δική τους [ΗΠΑ] εσωτερική πολιτική κατάσταση. Είναι φυσικά ατυχές να βλέπεις αυτό που συμβαίνει εκεί - στη μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου, στη μεγαλύτερη πυρηνική και στρατιωτική δύναμη - καθώς αντανακλάται στο σύνολο του συστήματος των διεθνών σχέσεων. Και, φυσικά, επηρεάζει αρνητικά τις σχέσεις Ρωσίας-ΗΠΑ," δήλωσε ο Πρόεδρος Πούτιν στη διάρκεια μιας τηλεοπτικής συνέντευξης, όταν ρωτήθηκε για την προεκλογική εκστρατεία στις ΗΠΑ και το νέο κύμα αντί-ρωσικής ρητορικής.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

Πηγαίνοντας στη διευρυμένη διάσκεψη της Νέας Υόρκης είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί, με πιο σημαντικό τον καθορισμό νέων συναντήσεων και τη συνέχιση της προσπάθειας από τον ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE