ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Περισσότερα από 100 νέα κρούσματα στον Λίβανο

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Περισσότερα από 100 νέα κρούσματα στον Λίβανο

Ο Λίβανος ανέφερε περισσότερα από 100 νέα περιστατικά μόλυνσης από την COVID-19 κατά το τελευταίο 24ωρο.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ημερήσια αύξηση των περιστατικών μόλυνσης που καταγράφεται μέχρι σήμερα (Κυριακή 12/07)

Τα περισσότερα περιστατικά καταγράφηκαν μεταξύ των εργαζόμενων σε μία εταιρεία καθαρισμού, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Υπουργός Υγείας.

"Να διαβεβαιώσω τους ανθρώπους ότι η εστία είναι γνωστή," δήλωσε ο Υπουργός Υγείας, Χαμάντ Χασάν, στην τηλεόραση LBC. Πρόσθεσε ότι ποσοστό μεγαλύτερο του 75% των περιστατικών μόλυνσης συνδέονται με αυτό που ο ίδιος περιέγραψε ως μία μεγάλη εταιρεία καθαρισμού, όπου δεν υπήρχαν συμπτώματα και δεν εργάζονται Λιβανέζοι.

Ο Χασάν δήλωσε ότι οι 800 εργαζόμενοι της εταιρείας χρειάζεται να κάνουν διαγνωστικά τεστ, μαζί με άλλους 1.000 εργαζόμενους από δύο άλλες εταιρείες, με τους οποίους και συνδέονταν οι εργαζόμενοι της πρώτης εταιρείας. "Ο αριθμός (των κρουσμάτων) θα παραμείνει υψηλός αυτή την εβδομάδα," είπε ο Υπουργός.

Ο Λίβανος έχει αναφέρει περισσότερα από 2.000 περιστατικά μόλυνσης και 36 θανάτους από το νέο κορωνοϊό, από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο σήμερα ο Καγκελάριος της Αυστρίας: Πότε θα συναντηθεί με ΠτΔ - Αναλυτικά το πρόγραμμα

Στην Κύπρο σήμερα ο Καγκελάριος της Αυστρίας: Πότε θα συναντηθεί με ΠτΔ - Αναλυτικά το πρόγραμμα

Επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο θα πραγματοποιήσει ο Καγκελάριος της Αυστρίας Κρίστιαν Στόκερ, ο οποίος φθάνει στο νησί σήμερα το απόγευμα ενώ την Παρασκευή θα γίνει η επίσημη υποδοχή του στο Προεδρικό από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE