Ανανέωσαν με τους δύο που αποτελούν τη «ραχοκοκαλιά» της αμυντικής γραμμής (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ανανέωσαν με τους δύο που αποτελούν τη «ραχοκοκαλιά» της αμυντικής γραμμής (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η ΜΕΑΠ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Στέλιο Μηνά για τρίτο χρόνο και τον Τάκη Κωνσταντίνου για έκτη σερί σεζόν.

Αναλυτικά:

«Ανανεώσεις Vol. 4
Ακόμα 2 ποδοσφαιριστές οι οποίοι αποτέλεσαν την ραχοκοκαλιά της αμυντικής μας γραμμής τα τελευταία χρόνια συνεχίζουν μαζί μας.
Ο Στέλιος Μηνά για τρίτο χρόνο και ο Τάκης Κωνσταντίνου για έκτη συνεχόμενη χρονιά θα συνεχίσουν να παρέχουν ασφάλεια στα μετόπισθεν της ομάδας μας.
Να τους ευχηθούμε όπως έχουν μια παραγωγική χρονιά γεμάτη προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες.
#meap #meap_fc #family»

The post Ανανέωσαν με τους δύο που αποτελούν τη «ραχοκοκαλιά» της αμυντικής γραμμής (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Η υπόθεση «Σάντη» ήρθε τη χειρότερη, ή ίσως την πιο αποκαλυπτική στιγμή, για το πολιτικό σύστημα της Κύπρου. Εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές, εκεί όπου τα κόμματα επιδιώκουν να επιβάλλουν τη δική τους ατζέντα, μια υπόθεση με βαριές καταγγελίες και έντονο κοινωνικό αποτύπωμα, ήρθε να ανατρέψει τους σχεδιασμούς και να φέρει στην επιφάνεια κάτι βαθύτερο: την αμηχανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE