ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Όλοι χαρούμενοι στο «Σαν Πάολο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλοι χαρούμενοι στο «Σαν Πάολο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Iσόπαλες 2-2 αναδείχθηκαν Νάπολι και Μίλαν στο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Ιταλία.

 

Στο 2-2 έμειναν Νάπολι και Μίλαν στο «Σαν Πάολο» με τους «ροσονέρι» να βρίσκονται στην 7η θέση και στο +4 από τη Σασουόλο. Η 7η θέση δίνει εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa, θέση στο οποίο έχει τσεκάρει έτσι κι αλλιώς η Νάπολι που πήρε το Κύπελλο.

Στο 14ο λεπτό ο Ντοναρούμα έβγαλε σε κόρνερ το σουτ του Μέρτενς και στο 19’ νίκησε και τον Καγιεχόν ενώ στο 20’ ο Ρέμπιτς έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Ερναντές με σκαστό σουτ στην κίνηση έγραψε το 0-1

Στο 23ο λεπτό το σουτ του Ζιελίνσκι πέρασε λίγο έξω και στο 34’ ο Ντοναρούμα απέκρουσε ασταθώς μετά από εκτέλεση φάουλ του Ινσίνιε και ο Ντι Λορέντζο εξ επαφής πλάσαρε για το 1-1.

Η Νάπολι μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 60ο λεπτό, ο Ρουίθ από δεξιά γύρισε για τον Μέρτενς που πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι για το 2-1.

Η Μίλαν ισορρόπησε και στο 71ο λεπτό κέρδισε πέναλτι και ο Κεσί έκανε το 2-2 από τα 11 μέτρα. Στο 87ο λεπτό ο Σελεμέκερς αποβλήθηκε με δύο κίτρινες σε δύο λεπτά.

ΝΑΠΟΛΙ: Οσπίνα, Μακσίμοβιτς, Κουλιμπαλί, Ρουί, Ντι Λορέντζο, Ρουίθ (65’ Ντέμε), Λομπότκα (65’ Ελμάς), Ζιελίνσκι, Ινσίνιε (74’ Λοσάνο), Μέρτενς (74’ Μίλικ), Καγιεχόν (84’ Πολιτάνο)

ΜΙΛΑΝ: Ντοναρούμα, Κίερ, Ρομανιόλι, Ερναντές, Κόντι, Κεσί, Μπενασέρ, Πακέτα (46’ Σελεμέκερς), Τσαλχάνογλου (61’ Μποναβεντούρα), Ρέμπιτς (88’ Κρούνιτς), Ιμπραΐμοβιτς (61’ Λεάο)

SERIEA’-32η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΑΠΟΛΙ-ΜΙΛΑΝ: 2-2

Γήπεδο: Σαν Πάολο

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: Aek365.org

The post Όλοι χαρούμενοι στο «Σαν Πάολο» (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Η πυρκαγιά στην περιοχή του Φαρμακά έχει οριοθετηθεί, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Δικαιοσύνης Δημόσιας Τάξης Μάριος Χαρτσιώτης, εκφράζοντας αισιοδοξία πως με την ενεργοποίηση των πτητικών μέσων με το πρώτο φως της ημέρας η πυρκαγιά θα τεθεί υπό έλεγχο μέχρι το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top