LIFESTYLE

Είπε αντίο στο Youtube ο Εύρος Δημητρίου με 25.000 ευρώ στη τσέπη- «Ήρθε ο καιρός να προχωρήσω μπροστά»

Είπε αντίο στο Youtube ο Εύρος Δημητρίου με 25.000 ευρώ στη τσέπη- «Ήρθε ο καιρός να προχωρήσω μπροστά»

Τέλος το κανάλι του «Evros Glijin» στο Youtube καθώς μετά από πολλά χρόνια και έπειτα από την αλλαγή πολλών συνθηκών στη ζωή του ο γνωστός δημιουργός περιεχομένου από τη Λεμεσό πήρε την απόφαση να πουλήσει το κανάλι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ομάδα επενδυτών από το εξωτερικό ήρθε σε συμφωνία με τον Εύρo Δημητρίου και αγόρασαν το κανάλι προς 25.000 ευρώ προσφέροντας παράλληλα στον νεαρό θέση στην εταιρεία.

Όπως πληροφορούμαστε μέρος του ποσού αναμένεται να πάει σε πρόστιμα του Εύρου Δημητρίου από την Αστυνομία, ενώ η δικαστική του περιπέτεια που είχε κάνει το γύρο της Κύπρου ακόμα βρίσκεται σε εξέλιξη, κάτι που ο νεαρός επιθυμεί να ολοκληρωθεί για να αφήσει πίσω του το κεφάλαιο αυτό της ζωής του, καθώς από τότε έχει αναθεωρήσει άρδην πολλές από τις απόψεις του.

Αναφορικά με το νέο πρότζεκτ το κανάλι μετονομάστηκε σε «Sell a Moment TV» και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 20 Ιουλίου. Το ρόλο του παρουσιαστή  αναλαμβάνει ο γνωστός ηθοποιός Χάρης Αριστείδου ενώ στην συμπαρουσίαση θα είναι η νικήτρια του «Power Of Love» Άννα Ελευθερίου. Την ομάδα πλαισιώνουν ο ανερχόμενος Μιχάλης Αναγιωτός καθώς και η Μαρία Ξενοφώντος.

Καθημερινά, οι τέσσερις τους, θα σχολιάζουν viral βίντεο, που άλλοτε θα μας κάνουν να γελάσουμε, άλλοτε θα μας συγκινήσουν μέσα πάντα από το κανάλι του Sell a Moment Tv.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Νεκρός ποδηλάτης: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 43χρονου - Έτσι φαίνεται να έγινε το μοιραίο

Aυτός είναι ο ποινικολόγος στην Ελλάδα που χτύπησε τη σύζυγό του - Βίντεο από την άφιξη του στην Ευελπίδων

Τριήμερο Κατακλυσμού: Θα ξεπεράσει το 80% η πληρότητα στα ξενοδοχεία – «Τίμησαν» τα πακέτα οι Κύπριοι – Πόσα πάει η διαμονή

Φουσκωμένος λογαριασμός ρεύματος: Τι να κάνεις εάν ο μετρητής δείχνει διαφορετική κατανάλωση

Θλίψη στον Δήμο Λεμεσού: Πέθανε ο Γαβριήλ Ψαρά - «Διακρίθηκε για την ακεραιότητα του χαρακτήρα του»

Αναστάτωσε ολόκληρο ξενοδοχείο 46χρονη: Μέθυσε και παρενοχλούσε τον κόσμο, επιτέθηκε και έβρισε αστυνομικούς



Σε νέα εποχή εισέρχονται οι σχέσεις ΗΠΑ-Κυπριακής Δημοκρατίας - Κατάργηση visa για Κύπριους

Σε νέα εποχή εισέρχονται οι σχέσεις ΗΠΑ-Κυπριακής Δημοκρατίας - Κατάργηση visa για Κύπριους

Οι σχέσεις Κύπρου- ΗΠΑ διανύουν την καλύτερη περίοδο στην ιστορία τους. Η θεσμοθέτηση του Στρατηγικού διαλόγου επί συγκεκριμένων θεμάτων προτεραιότητας είναι το αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας για ανάδειξη της επιπρόσθετης αξίας της χώρας μας για τις ΗΠΑ προς ενίσχυση/ εμβάθυνση των σχέσεων Κύπρου- ΗΠΑ, στόχος που τέθηκε εξαρχής ως προτεραιότητα από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top