Πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά, πόζαρε με τον Πρόδρομο Πετρίδη και ανακοινώθηκε ο Σίλβα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά, πόζαρε με τον Πρόδρομο Πετρίδη και ανακοινώθηκε ο Σίλβα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Πορτογάλο τερματοφύλακα, Μιγκέλ Σίλβα για δύο έτη.

Αναλυτικά: 

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει τη συμφωνία με την Vitória Guimarães SC για μετεγγραφή του τερματοφύλακα Miguel Silva.

O Silva είναι γεννημένος στις 07/04/1995 (25 ετών) και έχει ύψος 1,89. Ανήκει από την ηλικία των 19 ετών, στο δυναμικό της Vitória Guimarães SC. Η συνεργασία με τον Silva είναι διετούς διάρκειας μέχρι και τον Μάιο του 2022.

Ο Miguel Silva έχει 60 συμμετοχές στην Ά κατηγορία Πορτογαλίας ενώ έχει και ευρωπαϊκές παραστάσεις με 11 αγώνες σε ομίλους του UEFA Europa League.

Καλωσορίζουμε τον Miguel στον ΑΠΟΕΛ και του ευχόμαστε να πανηγυρίσει τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες με την ασπίδα στο στήθος».

The post Πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά, πόζαρε με τον Πρόδρομο Πετρίδη και ανακοινώθηκε ο Σίλβα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ώρα των πολιτικών αποφάσεων για το Κυπριακό - Έρχεται η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Μηδαμινές οι προσδοκίες

Η ώρα των πολιτικών αποφάσεων για το Κυπριακό - Έρχεται η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Μηδαμινές οι προσδοκίες

Στην Κύπρο θα βρίσκεται εντός των επόμενων ημερών η Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία πιάνει αμέσως δουλειά, σε μια προσπάθεια, για ένα ουσιαστικό διάλογο με τις δύο πλευρές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια δυναμική, μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούλιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE