ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΕΓΕΙΑ-ΦΟΝΟΣ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ : Στις 10 Αυγούστου συνεχίζεται η ακροαματική διαδικασία του 41χρονου

ΠΕΓΕΙΑ-ΦΟΝΟΣ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ : Στις 10 Αυγούστου συνεχίζεται η ακροαματική διαδικασία του 41χρονου

Αναβολή πήρε η υπόθεση απόπειρας φόνου εκ προμελέτης στην Πέγεια που εκδικάζεται ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο.

Στη δικάσιμο την Δευτέρα 13/07, προσήχθη ενώπιον του Δικαστηρίου εκ νέου ο 41χρονος κατηγορούμενος ο οποίος είναι ελεύθερος με όρους . Η πρόεδρος του Κακουργιοδικείου  όρισε την υπόθεση για σκοπούς ακρόασης την 10η , 11η , 12η , 13η και 14η Αυγούστου με την προσκόμιση νέων μαρτύρων.

Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο ο κατηγορούμενος την 12η Σεπτεμβρίου του 2018 στην Πέγεια της Επαρχίας Πάφου, αποπειράθηκε παράνομα να επιφέρει τον θάνατο σε πρόσωπο από τη Βρετανία. 

Επίσης, λέχθηκε ότι ο 41χρονος με σκοπό πρόκληση ακρωτηριασμού, παραμόρφωσης, πρόκλησης αναπηρίας ή βαριάς σωματικής βλάβης στον παραπονούμενο από τη Βρετανία, τον χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο και του προκάλεσε βαριά σωματική βλάβη.

Σημειώνεται ότι ο παραπονούμενος, ηλικίας 28 ετών, έχει υποστεί μετατραυματική αμνησία. Στην υπόθεση  συνολικά αναμένεται να καταθέσουν 25 μάρτυρες κατηγορίας . Ο κατηγορούμενος παραμένει ελεύθερος με τους ίδιους περιοριστικούς όρους . 

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Eurovision 2024: Η θέση της Κύπρου και της Ελλάδας στα προγνωστικά του televoting



Σείστηκαν οι εκκλησίες στο άκουσμα της Πρώτης Αναστάσεως - Δείτε βίντεο

Σείστηκαν οι εκκλησίες στο άκουσμα της Πρώτης Αναστάσεως - Δείτε βίντεο

Οι ιερείς σε όλες τις ορθόδοξες εκκλησίες έψαλαν το χαρμόσυνο μήνυμα της Πρώτης Αναστάσεως, κατά την τελετή της Ακολουθίας του εσπερινού του Μεγάλου Σαββάτου, που πάντα τελείται το πρωί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top