ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Εξηγήσεις για τον πυροβολισμό των δύο μεταναστών ζήτησε ο Τ/κ ηγέτης από τον «αρχηγό της αστυνομίας'

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Εξηγήσεις για τον πυροβολισμό των δύο μεταναστών ζήτησε ο Τ/κ ηγέτης από τον «αρχηγό της αστυνομίας'

 

Εξηγήσεις από τον «αρχηγό της αστυνομίας» Αχμέτ Σογιαλάν ζήτησε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί για το περιστατικό που αφορά στον πυροβολισμό δύο μεταναστών αλλά τον ξυλοδαρμό δύο γυναικών από την Αφρική κατά τη διάρκεια της κράτησης τους.

Ο κ. Ακιντζί είχε την Δευτέρα 13/07, συνάντηση με τον Σογιαλάν και σύμφωνα με ανακοίνωση της «προεδρίας» κατά τη συνάντηση ο Τ/κ ηγέτης είπε ότι η «αστυνομία» έχει καθήκον να τηρήσει την τάξη και να πολεμήσει το έγκλημα.

 Σημείωσε ακόμα ότι το καθήκον της «αστυνομίας» πρέπει να γίνεται στα πλαίσια των διεθνών κανόνων και στην βάση του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
 
Ο κ. Σογιαλάν είπε ότι και τα δύο περιστατικά διερευνώνται και η έκθεση γεγονότων μόλις ετοιμαστεί θα παρουσιαστεί στον Τ/κ ηγέτη.

Από ΚΥΠΕ 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE