Την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί συζήτησαν Έρντογαν και Τατάρ

Την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί συζήτησαν Έρντογαν και Τατάρ

Τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη σε τζαμί και άλλα θέματα της επικαιρότητας συζήτησαν κατά την διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν την Κυριακή 12/07, ο «πρωθυπουργός» Ερσίν Τατάρ με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Σημερινό δημοσίευμα (13/07), της τ/κ εφημερίδας «Γκιουνές» αναφέρει ότι κατά την τηλεφωνική επικοινωνία Τατάρ- Ερντογάν συζητήθηκαν επίσης η διαδικασία αντιμετώπισης του Covid-19 και οι προσπάθειες ανοίγματος προς το εξωτερικό.

Ο Τούρκος Πρόεδρος Ερντογάν αναφέρθηκε στην σημασία που δίδει η χώρα του στην επιτυχία του ψευδοκράτους στη διαδικασία αντιμετώπισης της πανδημίας αλλά και στη συνέχιση της οικονομικής ανάπτυξης των κατεχομένων.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Συνεχίζεται η ανταλλαγή επιθέσεων μεταξύ Ισραήλ και Ιράν

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Συνεχίζεται η ανταλλαγή επιθέσεων μεταξύ Ισραήλ και Ιράν

Ανεβαίνει επικίνδυνα η ένταση στη Μέση Ανατολή μετά την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν και τις πυρηνικές του εγκαταστάσεις, προκαλώντας τον θάνατο δεκάδων ανθρώπων ανάμεσά τους και παιδιών. Το Ιράν απάντησε με μπαράζ επιθέσεων στο Ισραήλ με βαλλιστικούς πυραύλους και drones. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE