Την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί συζήτησαν Έρντογαν και Τατάρ

Την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί συζήτησαν Έρντογαν και Τατάρ

Τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη σε τζαμί και άλλα θέματα της επικαιρότητας συζήτησαν κατά την διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν την Κυριακή 12/07, ο «πρωθυπουργός» Ερσίν Τατάρ με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Σημερινό δημοσίευμα (13/07), της τ/κ εφημερίδας «Γκιουνές» αναφέρει ότι κατά την τηλεφωνική επικοινωνία Τατάρ- Ερντογάν συζητήθηκαν επίσης η διαδικασία αντιμετώπισης του Covid-19 και οι προσπάθειες ανοίγματος προς το εξωτερικό.

Ο Τούρκος Πρόεδρος Ερντογάν αναφέρθηκε στην σημασία που δίδει η χώρα του στην επιτυχία του ψευδοκράτους στη διαδικασία αντιμετώπισης της πανδημίας αλλά και στη συνέχιση της οικονομικής ανάπτυξης των κατεχομένων.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE