Συνολικά χίλιοι τουρίστες ταξίδεψαν στα κατεχόμενα την πρωτη εβδομάδα Ιουλίου

Συνολικά χίλιοι τουρίστες ταξίδεψαν στα κατεχόμενα την πρωτη εβδομάδα Ιουλίου

Κατά την περίοδο 1-8 Ιουλίου 2020 έφτασαν στα κατεχόμενα 4,422 επιβάτες, είτε μέσω παράνομων λιμανιών είτε από το παράνομο αεροδρόμιο, ενώ μόνο χίλιοι από αυτούς ήταν τουρίστες, σύμφωνα με δημοσίευμα στην τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Γενί Ντουζέν».

Επιχειρηματίες που ασχολούνται με τον τομέα τουρισμού σε δηλώσεις τους ανέφεραν ότι αυτές οι επισκέψεις δεν τους ωφέλησαν καθόλου και ότι έστω και αν όλοι οι επιβάτες ήταν τουρίστες που θα πήγαιναν σε ξενοδοχεία, πάλι δεν θα γέμιζαν τα ξενοδοχεία τους.

Η διευθύντρια πωλήσεων και μάρκετινγκ του ξενοδοχείου Merit στην κατεχόμενη Λευκωσία, Τουγτζέ είπε σε δηλώσεις της στην εφημερίδα ότι το ξενοδοχείο τους έχει 116 δωμάτια εκ των οποίων μόνο τα 7 έχουν πελάτες.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE