Βλάβη σε δίκτυο της ΑΗΚ βύθισε στο σκοτάδι περιοχές σε Δασούπολη - Ακρόπολη

Βλάβη σε δίκτυο της ΑΗΚ βύθισε στο σκοτάδι περιοχές σε Δασούπολη - Ακρόπολη

Βλάβη στο δίκτυο μέσης τάσης της Δασούπολης προκάλεσε διακοπή ρεύματος στις 9 περίπου την Δευτέρα (13/7) στην περιοχή Δασούπολης - Ακρόπολης στη Λευκωσία.

Η Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ Χριστίνα Παπαδοπούλου ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως συνεργείο τη Αρχής πήγε επί τόπου και διεξάγει τμηματικούς ελέγχους για να εντοπίσει το σημείο της βλάβης.

Συνήθως, είπε, χρειάζεται μια με μιάμιση ώρα για επιδιόρθωση της βλάβης και αποκατάσταση της παροχής.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE