ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ - ΤΡΟΧΑΙΑ: Έκκληση για αύξηση προστίμων τροχαίων παραβάσεων - 'Ελπίζω να μην περάσει το καλοκαίρι και μετά να ψηφίσει η Βουλή'

ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ - ΤΡΟΧΑΙΑ: Έκκληση για αύξηση προστίμων τροχαίων παραβάσεων - 'Ελπίζω να μην περάσει το καλοκαίρι και μετά να ψηφίσει η Βουλή'

Ιδιαίτερα αιχμηρός υπήρξε ο Βοηθός Υπεύθυνος Τροχαίας, Χάρης Ευριπίδου, μιλώντας στο Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ για τα δυστυχήματα της Δευτέρας (13/07), ενώ έκανε έκκληση για ακόμη μια φορά να δοθούν τα απαραίτητα «εργαλεία» στην Τροχαία για να μειωθούν και οι παραβάσεις.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, «ελπίζω να μην περάσει κι αυτό το καλοκαίρι και να μπει ο Σεπτέμβρης και ο Οκτώβρης για να προχωρήσει η Βουλή με την ψήφιση των νέων μέτρων», εννοώντας τις απαιτήσεις της Τροχαίας για αύξηση των ποινών στις τροχαίες παραβάσεις, αλλά και την τοποθέτηση καμερών τροχαίας.

Μάλιστα, φανερά αγανακτισμένος είπε «πόσο καιρό τα συζητάμε. Πραγματικά κουραστήκαμε. Σίγουρα δε θα λύσουν το πρόβλημα, αλλά πρέπει να έχουμε τις ποινές και μετά να τις εφαρμόζουμε».

Επίσης, πρόσθεσε ότι χρειάζονται τα πάντα, ακόμη και τα εμπόδια στους δρόμους, όπως οι νησίδες και τα κυρτώματα.

Αναφερόμενος και στο χθεσινό ατύχημα, τόνισε ότι είναι πολύ επικίνδυνες οι στροφές δεξιά, ενώ οι οδηγοί πολλές φορές είναι και απρόσεκτοι, αλλά και παρανομούν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE