ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Νέο YOOPI παιδικό επιδόρπιο γιαουρτιού από τη Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ

Νέο YOOPI παιδικό επιδόρπιο γιαουρτιού από τη Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ

Με στόχο να καλύψει τις διατροφικές απαιτήσεις και γευστικές προτιμήσεις των παιδιών, η Γαλακτοβιομηχανία Α/ΦΟΙ Πέτρου λανσάρει τη νέα σειρά παιδικού επιδόρπιου γιαουρτιού YOOPI σε γεύση φράουλα, μπανάνα και μπισκότο.

Το νέο YOOPI παιδικό, που παράγεται από φρέσκο αγελαδινό γάλα, κυκλοφορεί στις υπεραγορές σε προσφορά γνωριμίας 2+1 ΔΩΡΕΑΝ και είναι διαθέσιμο σε τριπλή συσκευασία, ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά, η οποία περιλαμβάνει τις 3 γεύσεις και συνοδεύεται από ξεχωριστό τμήμα με σοκολατένια δημητριακά - μπισκότο.

Επιπλέον, το νέο YOOPI παιδικό αποτελεί την ιδανική επιλογή για ένα γρήγορο και θρεπτικό επιδόρπιο για κάθε ώρα της ημέρας, αφού είναι πλούσιο σε βιταμίνη D, ασβέστιο και πρωτεΐνες, ενώ δεν περιέχει καθόλου συντηρητικά και χρωστικές. Το γεγονός αυτό συμβάλλει στην αύξηση και διατήρηση και μυϊκής μάζας, στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών, καθώς επίσης στη φυσιολογική λειτουργία των μυών και του ανοσοποιητικού συστήματος.

Τέλος, η Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ υπόσχεται ότι θα συνεχίσει να εργάζεται με τον ίδιο ζήλο, έχοντας ως κύριο μέλημά της την ικανοποίηση των αναγκών και επιθυμιών μικρών και μεγάλων καταναλωτών, μέσα από γευστικά, ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Εντοπίστηκε νεκρός 58χρονος σε χωράφι κάτω από το αυτοκίνητό του

Εντοπίστηκε νεκρός 58χρονος σε χωράφι κάτω από το αυτοκίνητό του

Νεκρός σε χωράφι στην περιοχή Κολοσσίου, εντοπίστηκε 58χρονος τα ξημερώματα σύμφωνα με την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top