Πτωτικά κινείται το ΧΑΚ το μεσημέρι

Πτωτικά κινείται το ΧΑΚ το μεσημέρι

Πτωτικά κινείται το μεσημέρι το κυπριακό Χρηματιστήριο, με τον Γενικό Δείκτη να καταγράφει στις 12.58μμ απώλειες της τάξης του 0,21% και να υποχωρεί στις 47,84 μονάδες. Την ίδια ώρα και ενώ η διαπραγμάτευση βρίσκεται σε εξέλιξη, ο Δείκτης FTSE/CySE 20 κατέγραφε παρόμοια πτώση της τάξης του 0,21% και βρισκόταν στις 28,44 μονάδες. Η αξία των συναλλαγών διαμορφωνόταν στις €9.966.

Από τους επιμέρους χρηματιστηριακούς δείκτες, απώλειες καταγράφουν ο δείκτης της Κύριας Αγοράς σε ποσοστό 0,20%, ο δείκτης της Εναλλακτικής σε ποσοστό 0,10%. Χωρίς μεταβολή συνεχίζουν τη διαπραγμάτευση ο δείκτης των Ξενοδοχείων, αλλά και ο δείκτης των Επενδυτικών.

Το μεγαλύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον προσελκύουν οι τίτλοι της Τράπεζας Κύπρου με €5.786 (πτώση 0,68%), της Πετρολίνα με €3.180 (πτώση 0,63%) και της Salamis Tours με €1.000 (χωρίς μεταβολή).

Από τις μετοχές που τυγχάνουν διαπραγμάτευσης, καμία δεν κινείται ανοδικά, δύο πτωτικά, ενώ μια παραμένει αμετάβλητη. Ο αριθμός των συναλλαγών ανέρχεται σε 6.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE