15 άτυποι μετανάστες στην Περιστερώνα…

15 άτυποι μετανάστες στην Περιστερώνα…

Συνεχίζονται οι ροές άτυπων μεταναστών από τα κατεχόμενα.

Την Τρίτη (14/07), γύρω στις 05:45 τα ξημερώματα, εντοπίστηκαν στην Περιστερώνα 15 πρόσωπα με καταγωγή από τη Συρία.

Εισήλθαν στις ελεγχόμενες από την Κυπριακή Δημοκρατία περιοχές, μέσω κατεχομένων.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες της Δημοκρατίας, ενώ κατόπιν διευθετήσεων οι 15 άτυποι μετανάστες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας «Πουρνάρα» στην Κοκκινοτριμιθιά.

Το ερώτημα που τίθεται είναι κατά πόσον λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, κατά τον χειρισμό περιπτώσεων άτυπων μεταναστών. Και για διαφύλαξη της υγείας των ίδιων, αλλά και για αποτροπή της εξάπλωσης του Covid-19.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE