ΠΥΡΚΑΓΙΑ – ΟΡΟΥΝΤΑ: Ο απολογισμός της πυρκαγιάς – «Προστατεύτηκαν υποστατικά και οικία» -VIDEO

ΠΥΡΚΑΓΙΑ – ΟΡΟΥΝΤΑ: Ο απολογισμός της πυρκαγιάς – «Προστατεύτηκαν υποστατικά και οικία» -VIDEO

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή της Ορούντας λίγο πριν από τις 16:00 (14/07).

Οι δυνάμεις πυρόσβεσης ασφάλισαν την περίμετρο και έκαναν τελικές κατασβέσεις, ενώ βρίσκονται σε ετοιμότητα για ανταπόκριση τυχόν αναζωπυρώσεων.

Όπως ενημέρωσε επίσημα η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η πυρκαγιά κατέκαψε συνολικά 60 εκτάρια.

Με βάση πάντα την επίσημη ενημέρωση, κτηνοτροφικά υποστατικά και οικία προστατεύθηκαν από τις δυνάμεις πυρόσβεσης.

Θυμίζουμε πως μονάδες πυρόσβεσης κινητοποιήθηκαν μαζί για κατάσβεση της πυρκαγιάς, ενώ επιστρατεύτηκαν πτητικά μέσα και πυροσβεστικές μονάδες όλων των υπηρεσιών (Πυροσβεστική Υπηρεσία, Τμήμα Δασών και Ταμείο Θήρας).

Το VIDEO παρουσιάζει τις επιχειρήσεις στο σημείο λίγο μετά που τέθηκε υπό έλεγχο η πυρκαγιά:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.