Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η δασική πυρκαγιά στην κοινότητα Μαλούντας

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η δασική πυρκαγιά στην κοινότητα Μαλούντας

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε το απόγευμα της Τρίτης η δασική πυρκαγιά, που ξέσπασε σε περιοχή της κοινότητας Μαλούντας.

Σε ανακοίνωσή του, το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι στις 17:50 εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην περιοχή «Τρία Γεφύρια» της Κοινότητας Μαλούντας, με την επέμβαση των δασοπυροσβεστικών δυνάμεων να ήταν άμεση και αποτελεσματική, με αποτέλεσμα η πυρκαγιά να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο στις 18:45, καίγοντας έκταση δύο δεκαρίων με χαμηλή άγρια βλάστηση.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 7 άτομα του Τμήματος Δασών με 3 πυροσβεστικά οχήματα, 5 άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 2 πυροσβεστικά οχήματα, 2 άτομα του Κοινοτικού Συμβουλίου Κλήρου με 1 μικρό πυροσβεστικό όχημα και εθελοντές.

Στην περιοχή συνεχίζουν να παραμένουν επίγειες δυνάμεις, για επιτήρηση της πυρκαγιάς.

Τα ακριβή αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέοι ισχυρισμοί Τατάρ - «Το Τελ Αβίβ και η Αθήνα δεν με θέλουν στην εξουσία - Οι Ε/κ θέλουν όλη την Κύπρο»

Νέοι ισχυρισμοί Τατάρ - «Το Τελ Αβίβ και η Αθήνα δεν με θέλουν στην εξουσία - Οι Ε/κ θέλουν όλη την Κύπρο»

Ο Ερσίν Τατάρ ισχυρίστηκε ότι η Αθήνα και το Τελ Αβίβ δεν τον θέλουν στην «εξουσία» λόγω της στενής συνεργασίας του με την Άγκυρα. Λίγες ημέρες πριν από τις «προεδρικές εκλογές» στα κατεχόμενα, ο Τουρκοκύπριος ηγέτης επανέλαβε τη θέση του υπέρ της λύσης «δύο κρατών».

BEST OF TOTHEMAONLINE