Η Παγκ. Συντεχνία Κυβερν. Ιατρών καταγγέλλει τον ΟΚΥπΥ για κωλυσιεργία στην υπογραφή συμφωνίας

Η Παγκ. Συντεχνία Κυβερν. Ιατρών καταγγέλλει τον ΟΚΥπΥ για κωλυσιεργία στην υπογραφή συμφωνίας

Η ΠΑΣΥΚΙ καταγγέλλει την κωλυσιεργία και καθυστέρηση, όπως αναφέρει, που επιδεικνύεται εκ μέρους του ΟΚΥπΥ σε σχέση με την υπογραφή της μεταξύ τους συμφωνίας και καλεί τον Υπουργό Υγείας Κωνσταντίνο Ιωάννου να παρέμβει στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του.

Σε σημερινή ανακοίνωση η ΠΑΣΥΚΙ αναφέρει ότι «ήδη έχουν παρέλθει πέρα των δυο εβδομάδων από τότε που οι συνδικαλιστικές οργανώσεις έχουν απαντήσει».

«Δυστυχώς για τα Δημόσια Νοσηλευτήρια και για την κοινωνία μας γενικότερα, ο ΟΚΥπΥ επαναλαμβάνει εαυτόν, αφού συνεχίζει να μην αντιλαμβάνεται τον σκοπό της δημιουργίας του, ενώ την ίδια στιγμή ευελπιστούμε ότι η συγκεκριμένη στάση δεν είναι επί συγκεκριμένου σκοπού», καταλήγει η ΠΑΣΥΚΙ.'

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE