Επαναφέρει το αίτημα για έκδοση των οκτώ αξιωματικών η Πρεσβεία Τουρκίας στην Ελλάδα

Επαναφέρει το αίτημα για έκδοση των οκτώ αξιωματικών η Πρεσβεία Τουρκίας στην Ελλάδα

Το αίτημα της έκδοσης των οκτώ Τούρκων αξιωματικών που διέφυγαν στην Ελλάδα τον Ιούλιο του 2016, μετά το πραξικόπημα στην Τουρκία επαναφέρει, την Τετάρτη 14/07, η Πρεσβεία της χώρας στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή της, με αφορμή την επέτειο των πέντε χρόνων από το πραξικόπημα στην Τουρκία, σημειώνει ότι «περιμένουμε εδώ και τέσσερα χρόνια για την έκδοση των οχτώ πρώην αξιωματικών (και άλλων) που διέφυγαν στην Ελλάδα μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία.

Πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη και αυτό πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατόν».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE