LIFESTYLE

Ανανέωσε με τον ALPHA ο Λούης Πατσαλίδης: «Η επιτυχία της εκπομπής δεν είναι μόνο δική μου»

Ανανέωσε με τον ALPHA ο Λούης Πατσαλίδης: «Η επιτυχία της εκπομπής δεν είναι μόνο δική μου»

Η επιτυχημένη πορεία της εκπομπής «ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW» της περασμένης τηλεοπτικής χρονιάς, έφερε την ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ ALPHA Κύπρου και Λούη Πατσαλίδη. Ποιοτική σάτιρα με σεβασμό προς τους «ήρωες» της επικαιρότητας αλλά και τους τηλεθεατές αποτελεί την απλή συνταγή επιτυχίας της εκπομπής.

Αμέσως μετά το Season Finale της εκπομπής του, ο δημοφιλής stand-up comedian Λούης Πατσαλίδης, προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας του με τον ALPHA.

Η υπογραφή των συμβολαίων πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Ιουλίου, στο γραφείο του Διευθύνοντος Συμβούλου του ALPHA Κύπρου, κ. Πέτρου Πέτρου.

Αναφερόμενος στην ανανέωση της συνεργασίας, ο Λούης Πατσαλίδης δήλωσε: «Η επιτυχία της εκπομπής «ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW» δεν είναι μόνο δική μου. Πίσω από εμένα βρίσκεται η δημιουργική ομάδα η οποία εργάζεται ακατάπαυστα έτσι ώστε να έχουμε το τελικό αποτέλεσμα που βλέπετε στον αέρα. Σε καμία περίπτωση δεν επαναπαυόμαστε, αντιθέτως η ευθύνη χρόνο με τον χρόνο μεγαλώνει αφού η αγάπη του κοινού μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να δημιουργούμε έτσι ώστε να προσφέρουμε ποιοτική προσέγγιση σε αυτό που υπηρετούμε».

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top