Συντονιστική εταιρειών λεωφορείων Κύπρου: Ανησυχία για τις δημόσιες συγκοινωνίες Λ/σιας και Λ/κας

Συντονιστική εταιρειών λεωφορείων Κύπρου: Ανησυχία για τις δημόσιες συγκοινωνίες Λ/σιας και Λ/κας

Ανησυχία και προβληματισμό για τα τεκταινόμενα στις δημόσιες συγκοινωνίες Λευκωσίας και Λάρνακας, «τις δύο αναθέσεις που έγιναν από το κράτος στην κοινοπραξία ισπανικών συμφερόντων», εκφράζει η Συντονιστική εταιρειών λεωφορείων Κύπρου και καλεί τους Υπουργούς Μεταφορών και Εργασίας «όπως επιληφθούν άμεσα του θέματος».

«Η σημερινή (15/07), απεργία των εργαζομένων-μέλη της ΠΕΟ με την σχεδόν καθολική στήριξη των μελών της ΣΕΚ, ήταν το αναμενόμενο αποτέλεσμα των συνεχόμενων μονομερών ενεργειών εκ μέρους της κοινοπραξίας, εκ των οποίων μάλιστα κάποιες ξεπέρασαν και τις κόκκινες γραμμές», αναφέρει η Συντονιστική σε ανακοίνωσή της.
 
«Οι δημόσιες συγκοινωνίες τις οποίες υπηρετούμε με συνέπεια και υπευθυνότητα για χρόνια πρέπει να παραμείνουν στο υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και ασφάλειας που προσφέρουμε οι Κυπριακές εταιρείες λεωφορείων», καταλήγει.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE