Η διαφημιστική ΚΑΜΠΑΝΙΑ και η “ΦΩΤΙΑ” στα τηλεφωνικά κέντρα!

Η διαφημιστική ΚΑΜΠΑΝΙΑ και η “ΦΩΤΙΑ” στα τηλεφωνικά κέντρα!

Αποτελεί θέμα συζήτησης στην ποδοσφαιρική κοινή γνώμη, η (νέα) τιμολογιακή πολιτική των συνδρομητικών καναλιών, ύστερα απο τη δημιουργία κοινής πλατφόρμας. 

Τις αμέσως επόμενες μέρες, θα αρχίζουν να “τρέχει” στα Media, η καινούργια διαφημιστική καμπάνια της  Cytavision, της Prime Tel και της Cablenet.

Oι προχθεσινές αναρτήσεις της ιστοσελίδας μας, με πληροφορίες για τα νέα δεδομένα που αφορούν τους συνδρομητές/ποδοσφαιρόφιλους, διαβάστηκαν από χιλιάδες αναγνώστες.

Πόσα θα πληρώνουμε ΚΟΙΝΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ… 

Μόνο Cytavision στους χώρους μαζικής παρακολούθησης αγώνων! 

Πληροφορούμαστε επίσης, ότι έχουν “πάρει φωτιά” τα τηλεφωνικά κέντρα των καναλιών, αφού ζητούν λεπτομέρειες οι συνδρομητές τους, για το καινούργιο “στάτους” και τι θα γίνει με τα συμβόλαια που διατηρούν για τις πλατφόρμες.

Π.Χ. 

The post Η διαφημιστική ΚΑΜΠΑΝΙΑ και η “ΦΩΤΙΑ” στα τηλεφωνικά κέντρα! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE