Αρμενία-Αζερμπαϊτζάν: Επανελήφθησαν οι συγκρούσεις μεταξύ των δύο χωρών

Αρμενία-Αζερμπαϊτζάν: Επανελήφθησαν οι συγκρούσεις μεταξύ των δύο χωρών

Η Αρμενία και το Αζερμπαϊτζάν άρχισαν και πάλι την Πέμπτη (16/7) τις διασυνοριακές συγκρούσεις, έπειτα από μια ημέρα κατάπαυσης του πυρός, σύμφωνα με τα Υπουργεία Άμυνας των δύο χωρών, που αλληλοκατηγορούνται για το ποιος άρχισε πρώτος τις εχθροπραξίες.

Τα δύο Υπουργεία ανέφεραν σε χωριστές ανακοινώσεις πως "μάχες διεξάγονται" σήμερα το πρωί στο βόρειο σύνορο μεταξύ των δύο χωρών.

Το Ερεβάν, όπως και το Μπακού, υποστηρίζει πως απάντησε σε επίθεση των αντιπάλων. Οι δύο χώρες, η σύγκρουση των οποίων διαρκεί εδώ και δεκαετίες, είχαν προχωρήσει την προηγουμένη σε κατάπαυση του πυρός έπειτα από τρεις ημέρες συγκρούσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νοσηλεύεται με κάταγμα κλείδας ο προπονητής που δέχθηκε επίθεση - Συνελήφθη 41χρονος

Νοσηλεύεται με κάταγμα κλείδας ο προπονητής που δέχθηκε επίθεση - Συνελήφθη 41χρονος

Στη σύλληψη 41χρονου πατέρα προχώρησε η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης επίθεσης σε βάρος προπονητή κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα ακαδημιών Κ-12.

BEST OF TOTHEMAONLINE