ΕΛΛΑΔΑ: Πυρκαγιά στο Λαύριο - Απομάκρυνση κατοίκων

ΕΛΛΑΔΑ: Πυρκαγιά στο Λαύριο - Απομάκρυνση κατοίκων

Πυρκαγιά στο Λαύριο, απομάκρυνση κατοίκων προληπτικά εισηγήθηκε η Πυροσβεστική.


Απομάκρυνση κατοίκων για προληπτικούς λόγους, λόγω της πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Λαύριο, κοντά στην Αθήνα, εισηγήθηκε η Πυροσβεστική σε τέσσερις περιοχές και ειδικότερα στην Αγριλέζα, την Καμάριζα, τον Άγιο Γεράσιμο και το Σούνιο.

Παράλληλα, ενισχύονται συνεχώς οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στην περιοχή Πούντα- Ζέζα, όπου εκδηλώθηκε η πυρκαγιά το μεσημέρι. Αυτή την ώρα επιχειρούν 49 πυροσβέστες με 19 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ από αέρος συντρέχουν δύο αεροσκάφη και τέσσερα ελικόπτερα.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE