ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νο1 στόχος ο Νέμετς – Στο βάθος εξτρέμ και… Γκολομπάρτ!

Νο1 στόχος ο Νέμετς – Στο βάθος εξτρέμ και… Γκολομπάρτ!

H Νέα Σαλαμίνα δεν σταματά τον προγραμματισμό, ο οποίος τρέχει αφού οι ερυθρόλευκοι θέλουν να κλείσουν τα ανοικτά μέτωπα όσο το δυνατό γρηγορότερα.

Αυτή τη στιγμή, τα βλέμματα των Πάμπου Χριστοδούλου και Μάκη Παπαϊωάννου είναι στραμμένα στο θέμα του Άνταμ Νέμετς, έχοντας δώσει αρκετή βαρύτητα σε αυτό την υπόθεση. Ο Σλοβάκος πρώην επιθετικός της Πάφου είναι προτεραιότητα και νούμερο 1 στόχος αυτή τη στιγμή για την ομάδα της Αμμοχώστου αφού γνωρίζουν καλά την ποιότητα του και πόσα μπορεί να προσφέρει στην αιχμή του δόρατος.

Από εκεί και πέρα, η επιτροπή προγραμματισμού εντόπισε καλές περιπτώσεις ακραίων επιθετικών και με το «πράσινο φως» που έδωσε ο Κύπριος κόουτς βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές για να κλείσουν και αυτό το κεφάλαιο.

Δεν τελειώνουν εδώ τα… θέματα ωστόσο, αφού, μετά και την πώληση του Χέρις, οι ερυθρόλευκοι είναι στην αγορά και για κεντρικό αμυντικό. Υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές που προτάθηκαν και εξετάζονται, ενώ στη λίστα είναι και το όνομα ενός παλιού γνώριμου. Ο λόγος για τον Ρομάν Γκολομπάρτ που δεν αφήνει αδιάφορους τους αρμόδιους το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Νέα Σαλαμίνα.

The post Νο1 στόχος ο Νέμετς – Στο βάθος εξτρέμ και… Γκολομπάρτ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

Το Υπουργείο Εξωτερικών χαιρετίζει την υιοθέτηση Ψηφίσματος από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, με το οποίο καλεί για την άμεση επιστροφή της περίκλειστης πόλης των Βαρωσίων στους νομίμους κατοίκους της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top