ΠΑΦΟΣ: Έκλεβε ρεύμα από γειτονικό σπίτι - Χειροπέδες σε 55χρονο

ΠΑΦΟΣ: Έκλεβε ρεύμα από γειτονικό σπίτι - Χειροπέδες σε 55χρονο

Yπόθεση δόλιας ιδιοποίησης ηλεκτρικής ενέργειας και παράνομης εισόδου σε κατοικία, διερευνά η Αστυνομία Πάφου με τη σύλληψη 55χρονου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εναντίον του 55χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος από γειτονικό του σπίτι στην Πάφο.

Η καταγγελία για την κλοπή στην Αστυνομία έγινε από 74χρονη ιδιοκτήτρια της κατοικίας. Έκτοτε αυτός καταζητείτο και συνελήφθη χθες. 

Ο 55χρονος ανακρινόμενος μετά την σύλληψη του αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη με την υπόθεση της κλοπής ηλεκτρικού ρεύματος από γειτονική του κατοικία.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.