ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 114 θάνατοι και 687 κρούσματα στο Ην. Βασίλειο

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 114 θάνατοι και 687 κρούσματα στο Ην. Βασίλειο

Ακόμα 114 θάνατοι από κορωνοϊό καταγράφηκαν στα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου κατά το 24ωρο έως τις 17:00 το απόγευμα της Πέμπτης 16/07. 

Συνολικά πλέον οι επιβεβαιωμένοι φορείς του ιού που έχουν πεθάνει στη χώρα φτάνουν τους 45.233.

Πάντως ο Υπουργός Υγείας Ματ Χάνκοκ έδωσε εντολή να ερευνηθούν οι επισημάνσεις ειδικών ότι η υπηρεσία Δημόσια Υγεία Αγγλίας, στα στοιχεία της οποία βασίζεται το υπουργείο, έχει συμπεριλάβει στο συνολικό απολογισμό των θυμάτων ανθρώπους που μπορεί μεν να είχαν διαγνωστεί θετικοί στον ιό αλλά δεν πέθαναν απαραίτητα λόγω αυτού.

Πιστεύεται ότι κάποιοι από αυτούς τους ανθρώπους πέθαναν πολύ καιρό μετά από την προσβολή τους από τον ιό, έχοντας αναρρώσει πλήρως, κάτι που υποδεικνύει ότι ο θάνατός τους μπορεί να οφειλόταν σε άλλα αίτια.

Τα νέα κρούσματα το 24ωρο έως τις 9 το πρωί της Παρασκευής ήταν 687, φτάνοντας συνολικά τα 293.239.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Trailer: Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η αυτοκριτική, οι «τριγμοί» στον ΔΗΣΥ και οι Προεδρικές του ’23-Ποιοι «σκάβουν» το πολιτικό τους…μνήμα

Trailer: Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η αυτοκριτική, οι «τριγμοί» στον ΔΗΣΥ και οι Προεδρικές του ’23-Ποιοι «σκάβουν» το πολιτικό τους…μνήμα

Ο τέως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, παραχωρεί μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ανοίγοντας τα χαρτιά του για τα γεγονότα που διαμόρφωσαν την πολιτική ζωή του τόπου τα τελευταία χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE