Και όμως: Το ποστ Ακιντόλα με Ουζόχο… ΑΠΟΕΛ «εξαφανίστηκε» – Τι έκανε

Και όμως: Το ποστ Ακιντόλα με Ουζόχο… ΑΠΟΕΛ «εξαφανίστηκε» – Τι έκανε

Ο Ουζόχο έκλεισε στον ΑΠΟΕΛ και ο  Νταβίντ Ακιντόλα ευχήθηκε στον συμπατριώτη του ποστάροντας την… ΑΠΟΕΛίστικη φωτογραφία της ανακοίνωσης του, όμως λίγη ώρα αργότερα το έσβησε!

Μια κίνηση που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις από ΑΠΟΕΛίστες και Ομονοιάτες. Επί της ουσίας ο Ακιντόλα απλά ήθελε να ευχηθεί στον φίλο του και συμπατριώτη του συγχαρητήρια για την μεταγραφή.

Από την στιγμή όμως που στη μέση είναι οι δύο αιώνιοι, Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ ενώ τις τελευταίες μέρες αποκαλύφθηκε και το ενδιαφέρον των γαλαζοκιτρίνων για Ακιντόλα, ίσως να μην ήταν και η καλύτερη κίνηση.

Όπως και να έχει ο Ακιντόλα έσβησε το ποστ όμως το σήριαλ με… αιώνιο άρωμα συνεχίζεται και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον τις επόμενες μέρες.

Αν θέλετε να ρίξετε μια ματιά στο προφίλ του Ακιντόλα στο Instagram μπορείτε να πατήσετε ΕΔΩ!

Αυτό είναι το ποστ που έσβησε:

The post Και όμως: Το ποστ Ακιντόλα με Ουζόχο… ΑΠΟΕΛ «εξαφανίστηκε» – Τι έκανε appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE