ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στο Παραλίμνι - Εκκενώθηκε πολυκατοικία

ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στο Παραλίμνι - Εκκενώθηκε πολυκατοικία

Πυρκαγιά ξέσπασε σε διαμέρισμα στο Παραλίμνι, θέτοντας σε συναγερμό την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Αστυνομία, που έσπευσαν στη σκηνή και προχώρησαν σε κατάσβεσή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, η πυρκαγιά ξέσπασε σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου σε πολυκατοικία στο Παραλίμνι το πρωί του Σαββάτου 18/07. 

Την Πυροσβεστική ενημέρωσαν οι γείτονες, αφού οι ένοικοι του διαμερίσματος την ώρα του περιστατικού ήταν στις εργασίες τους.

Η Πυροσβεστική ανταποκρίθηκε με δύο οχήματα.

Η πολυκατοικία εκκενώθηκε προληπτικά.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Αστυνομίας, η πυρκαγιά δεν τέθηκε κακόβουλα, ωστόσο θα διερευνηθούν όλα τα ενδεχόμενα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE