ΑΠΡΟΟΠΤΟ… και ΑΛΛΑΓΗ για αρχική ενδεκάδα Κέρκεζ

ΑΠΡΟΟΠΤΟ… και ΑΛΛΑΓΗ για αρχική ενδεκάδα Κέρκεζ

Αν και στην αρχική ενδεκάδα που ανακοίνωσε η ΑΕΛ για το φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Καρμιώτισσα, ήταν ο Νταβόρ Ζντραβκόφσκι, ένα πρόβλημα που προέκυψε στον παίκτη κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης, ώθησε την τεχνική ηγεσία να εγγράψει τον Μιχάλη Κωνσταντινίδη στο φύλλο αγώνος και να του δώσει φανέλα βασικού για να πάρει τη θέση του Σκοπιανού μεσοαμυντικού.

Έτσι η ενδεκάδα της ΑΕΛ έχει ως εξής:

Πρόσεκ, Αντρέ Τεϊσέιρα, Αντωνίου Ε., Αβραάμ Δ., Κυριάκου, Κωνσταντινίδης, Παπαφώτης, Γερολέμου, Αντωνίου Μ., Γκαζαριάν, Μαέ

The post ΑΠΡΟΟΠΤΟ… και ΑΛΛΑΓΗ για αρχική ενδεκάδα Κέρκεζ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Η στρατηγικής σημασίας τριμερής συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου αποτελεί σταθερό άξονα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή, τόνισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, της Αιγύπτου.

BEST OF TOTHEMAONLINE