ΑΠΡΟΟΠΤΟ… και ΑΛΛΑΓΗ για αρχική ενδεκάδα Κέρκεζ

ΑΠΡΟΟΠΤΟ… και ΑΛΛΑΓΗ για αρχική ενδεκάδα Κέρκεζ

Αν και στην αρχική ενδεκάδα που ανακοίνωσε η ΑΕΛ για το φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Καρμιώτισσα, ήταν ο Νταβόρ Ζντραβκόφσκι, ένα πρόβλημα που προέκυψε στον παίκτη κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης, ώθησε την τεχνική ηγεσία να εγγράψει τον Μιχάλη Κωνσταντινίδη στο φύλλο αγώνος και να του δώσει φανέλα βασικού για να πάρει τη θέση του Σκοπιανού μεσοαμυντικού.

Έτσι η ενδεκάδα της ΑΕΛ έχει ως εξής:

Πρόσεκ, Αντρέ Τεϊσέιρα, Αντωνίου Ε., Αβραάμ Δ., Κυριάκου, Κωνσταντινίδης, Παπαφώτης, Γερολέμου, Αντωνίου Μ., Γκαζαριάν, Μαέ

The post ΑΠΡΟΟΠΤΟ… και ΑΛΛΑΓΗ για αρχική ενδεκάδα Κέρκεζ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.