ΕΛΛΑΔΑ: Πού βρέθηκαν τα κρούσματα - Μειώθηκαν στην περιφέρεια

ΕΛΛΑΔΑ: Πού βρέθηκαν τα κρούσματα - Μειώθηκαν στην περιφέρεια

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα Σάββατο (18/07) 19 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων τα 0 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου τις χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 3983, εκ των οποίων το 54.7% άνδρες αφορά άνδρες.

Από τα δεκαεννέα κρούσματα, 3 εισαγόμενα κρούσματα προσήλθαν αυτοβούλως για έλεγχο, 9 κρούσματα στην περιφερειακή ενότητα Αττικής, 2 κρούσματα στην περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης, 1 κρούσμα στην περιφερειακή ενότητα Κοζάνης, 1 κρούσμα την περιφερειακή ενότητα Κυκλάδων, 1 κρούσμα την περιφερειακή ενότητα Λάρισας, 1 κρούσμα στην περιφερειακή ενότητα Ξάνθης, και 1 κρούσμα στην περιφερειακή ενότητα Χαλκιδικής.

1088 (27.3%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2044 (51.3%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Με πληροφορίες από protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, του τελευταίου που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE