Κετσπάγια: «Θέλουμε παίκτες που ακόμα αγωνίζονται, δεν θέλουμε ξεκούραστους»

Κετσπάγια: «Θέλουμε παίκτες που ακόμα αγωνίζονται, δεν θέλουμε ξεκούραστους»

Ο Τιμούρ Κετσπάγια, μετά το τέλος του φιλικού ανάμεσα σε Ανόρθωση και Απόλλωνα μίλησε στην κάμερα της Cablenet.

Τι είπε:

«Πρώτο φιλικό παιχνίδι και δεν μπορείς να βγάλεις πολλά συμπεράσματα. Επειδή μείναμε εδώ δεν έχουμε πάει στο εξωτερικό είχαμε αυτή την ευκαιρία, να παίξουμε με τον Απόλλωνα. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας μέχρι να αρχίσουμε και θα δώσουμε ευκαιρίες στους ποδοσφαιριστές για να δείξουν ότι αξίζουν να είναι στην ομάδα».

Για τις μεταγραφές και αν είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα: «Θα δείξει όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Θέλαμε να κρατήσουμε αυτούς τους ποδοσφαιριστές. Υπάρχουν κάποιοι που έφυγαν και ήρθαν καινούργιοι παίκτες. Και θα έρθουν κι’άλλες μεταγραφές. Δεν είμαστε ούτε κοντά ούτε μακριά. Δεν έχουμε κανένα νέο να πούμε. Έχουμε χρόνο μπροστά μας. Έτσι και αλλιώς κάποια πρωταθλήματα ακόμα παίζονται και εμείς θέλουμε παίκτες που παίζουν. Δεν θέλουμε παίκτες που ξεκουράζονται».

The post Κετσπάγια: «Θέλουμε παίκτες που ακόμα αγωνίζονται, δεν θέλουμε ξεκούραστους» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου έκανε το βήμα και από χθες το σκηνικό στον ΔΗΣΥ άλλαξε. Ο τέως πρόεδρος του κόμματος, ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του, για τις Προεδρικές του 2028, βάζοντας τέλος στα σενάρια των τελευταίων μηνών και ανοίγοντας ταυτόχρονα ένα δύσκολο κεφάλαιο, για την Πινδάρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE