'Έσβησε στο νοσοκομείο η 19χρονη Μαριλένα' - Θρήνος με τη μαύρη λίστα της ασφάλτου να μεγαλώνει

'Έσβησε στο νοσοκομείο η 19χρονη Μαριλένα' - Θρήνος με τη μαύρη λίστα της ασφάλτου να μεγαλώνει

Υπέκυψε στα τραύματα της, η 19χρονη Μαριλένα Περικλέους από τη Λεμεσό. Η 19χρονη είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο που συνέβη το βράδυ της 10ης Ιουλίου στο δρόμο Λεμεσού Πλατρών. Δείτε το επίσημο ανακοινωθέν της Αστυνομίας Κύπρου.

Τη μάχη για τη ζωή έχασε σήμερα το πρωί η 19χρονη Μαριλένα Περικλέους από τη Λεμεσό, η οποία είχε τραυματιστεί σοβαρά σε οδική σύγκρουση που συνέβη στις 11.50 το βράδυ της 10ης Ιουλίου, 2020 στο δρόμο Λεμεσού – Πλατρών. 

Η άτυχη Περικλέους ήταν επιβάτης σε όχημα που οδηγούσε 20χρονος στον πιο πάνω δρόμο. Συγκεκριμένα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, το αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος, με συνεπιβάτες την ίδια καθώς και ακόμη μία 19χρονη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδηγίες Φυτιρή: Η Μενόγεια γίνεται προσωρινό κρατητήριο – Σε λειτουργία μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου

Οδηγίες Φυτιρή: Η Μενόγεια γίνεται προσωρινό κρατητήριο – Σε λειτουργία μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα υπό τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Κώστα Φυτιρή ο οποίος έδωσε οδηγίες οι εγκαταστάσεις του Κέντρου Μενόγειας να τεθούν σε λειτουργία ως κρατητήρια προσωρινής κράτησης μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, με στόχο την αποσυμφόρηση των αστυνομικών κρατητηρίων και βελτίωση των συνθηκών κράτησης, σύμφωνα με δελτίο Τύπου του αρμόδιου Υπουργείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE