Ο Βουλευτής Δ. Καιρίδης εκπροσωπεί την ελληνική Βουλή στις εκδηλώσεις για τις μαύρες επετείους

Ο Βουλευτής Δ. Καιρίδης εκπροσωπεί την ελληνική Βουλή στις εκδηλώσεις για τις μαύρες επετείους

Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων, βουλευτής Β1` βορείου τομέα Αθηνών, κ. Δημήτρης Καιρίδης, φθάνει  απόψε στην Κύπρο για να εκπροσωπήσει τη Βουλή των Ελλήνων στις εκδηλώσεις για τις μαύρες επετείους του Ιούλη 1974.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Βουλής, τη Δευτέρα, 20 Ιουλίου, ο κ. Καιρίδης θα παραστεί στην επιμνημόσυνη δέηση στον Τύμβο Μακεδονίτισσας και στο μνημόσυνο πεσόντων κατά την τουρκική εισβολή και παράκληση για απελευθέρωση της Κύπρου, επιστροφή των προσφύγων και ανεύρεση των αγνοουμένων στον Ιερό ναό Παναγίας Φανερωμένης.
 
Γεύμα στον Έλληνα βουλευτή θα παραθέσει το μέλος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Μιχάλης Σοφοκλέους. Ο κ. Καιρίδης θα αναχωρήσει από την Κύπρο νωρίς το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE