Δεν αντέχουμε να εμφανιστούμε διχασμένοι ή αδύναμοι, δηλώνει ο Ελληνας Πρωθυπουργός

Δεν αντέχουμε να εμφανιστούμε διχασμένοι ή αδύναμοι, δηλώνει ο Ελληνας Πρωθυπουργός

Το μήνυμα ότι δεν αντέχουμε ως ΕΕ να εμφανιστούμε "διχασμένοι ή αδύναμοι", καλώντας όλα τα μέρη σε συμβιβασμό με υψηλό όμως επίπεδο φιλοδοξίας, έστειλε ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης, προσερχόμενος στον χώρο του Συμβουλίου στις Βρυξέλλες για την τρίτη ημέρα διαβουλεύσεων.

Συγκεκριμένα ο Πρωθυπουργός δήλωσε: "Ειλικρινά πιστεύω ότι σήμερα θα σπάσουμε το αδιέξοδο. Από την πρώτη στιγμή κατέστησα σαφές ότι όλοι πρέπει να κάνουμε συμβιβασμούς, όμως αυτοί οι συμβιβασμοί δεν πρέπει να είναι τέτοιοι που να αλλοιώσουν το επίπεδο της φιλοδοξίας μας σε σχέση με μια θαρραλέα ευρωπαϊκή απάντηση στην κρίση του κορωνοϊού και τον οικονομικό αντίκτυπο που κόστισε. Αντιμετωπίζουμε μια οικονομική κρίση χωρίς προηγούμενο και δεν μπορούμε να αντέξουμε να εμφανιστούμε διχασμένοι ή αδύναμοι".

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Απάντηση στα όσα αξιώνει η Τουρκία στις επιστολές της προς τον ΓΓ των ΗΕ έδωσαν ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ, αλλά και ο Βρετανός Υπουργός Ευρώπης κατά τη διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE