Συνάντηση με Μιχαηλίδη με θέμα συζήτησης οι βελτιωτικές εργασίες στο κοινοτικό γήπεδο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Συνάντηση με Μιχαηλίδη με θέμα συζήτησης οι βελτιωτικές εργασίες στο κοινοτικό γήπεδο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης συναντήθηκε την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020 στα γραφεία του ΚΟΑ με τον Πρόεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου Τρούλλων Σπύρο Πάμπουλλο.

Στη συνάντηση συζητήθηκε θέμα βελτιωτικών εργασιών στο κοινοτικό γήπεδο Τρούλλων, το οποίο θα χρησιμοποιεί ως έδρα η νεοσυσταθείσα ποδοσφαιρική ομάδα Ορόκλινη – Τρούλλοι FC. Ο Πρόεδρος ΚΟΑ εξέφρασε την άποψη ότι η περίπτωση Τρούλλων είναι μεγάλης σημασίας και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Αρχικά συνενώθηκαν οι δύο ομάδες των Τρούλλων, Σουρουκλής & Δάφνη και τώρα συγχωνεύεται μαζί τους ο Διγενής Ορόκλινης. Η νέα ομάδα θα αγωνίζεται στη Γ’ κατηγορία της ΚΟΠ.

Ο ΚΟΑ ευνοεί και ενθαρρύνει τέτοιες προσπάθειες και θα στηρίξει έμπρακτα την προσπάθεια αυτή.

Εκ μέρους του ΚΟΑ παρέστησαν επίσης το μέλος ΔΣ ΚΟΑ Ανδρόνικος Ανδρονίκου, ο προϊστάμενος των τεχνικών υπηρεσιών Δημήτρης Παρτέλλας και η λειτουργός Αυγή Νεοκλέους.

Πηγή: ΚΟΑ

The post Συνάντηση με Μιχαηλίδη με θέμα συζήτησης οι βελτιωτικές εργασίες στο κοινοτικό γήπεδο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Αξιολογείται η πρόσκληση του Προέδρου Τραμπ για Συμβούλιο Ειρήνης – Οι παράγοντες που εξετάζονται

Λετυμπιώτης: Αξιολογείται η πρόσκληση του Προέδρου Τραμπ για Συμβούλιο Ειρήνης – Οι παράγοντες που εξετάζονται

Στα σημεία που αξιολογούνται αναφορικά με την αποδοχή ή μη της πρόσκλησης του Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, στο Συμβούλιο της Ειρήνης, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE