ΠΑΦΟΣ: Την ξύπνησε ένας δυνατός θόρυβος - Βρήκε ζημιές στο αυτοκίνητο της και στην κύρια είσοδο του σπιτιού της

ΠΑΦΟΣ: Την ξύπνησε ένας δυνατός θόρυβος - Βρήκε ζημιές στο αυτοκίνητο της και στην κύρια είσοδο του σπιτιού της

Υπόθεση πρόκληση κακόβουλης ζημιάς διερευνά η αστυνομική διεύθυνση Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 50χρονη από χωριό της Επαρχίας Πάφου κατήγγειλε την Κυριακή (19/7) την πρόκληση κακόβουλης ζημιάς στο μπροστινό μέρος του οχήματος της αλλά και στην κύρια είσοδο της κατοικίας της.

Όπως ανέφερε στην Αστυνομία, ενώ βρισκόταν στο κρεβάτι της άκουσε τα ξημερώματα δυνατό θόρυβο.

Όταν σηκώθηκε να δει τι συμβαίνει διαπίστωσε ότι το μπροστινό τζάμι του οχήματος της θρυμματίστηκε κακόβουλα , ενώ, όπως ανέφερε στην Αστυνομία διαπίστωσε ότι η κύρια είσοδος της κατοικίας της είχε υποστεί ζημιές.

Η παραπονούμενη έχει εκφράσει υποψίες εναντίον συγκεκριμένου προσώπου, με τον οποίο έχει διαφορές προσθέτοντας πως τον είχε καταγγείλει και στο παρελθόν.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμπλοκή στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 43χρονος με κατάγματα - Τέσσερις συλλήψεις

Συμπλοκή στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 43χρονος με κατάγματα - Τέσσερις συλλήψεις

Γύρω στις 9 χθες το βράδυ, ένας 38χρονος, δύο 46χρονοι και ένας 43χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συνεπλάκησαν μεταξύ τους, ενώ βρίσκονταν σε δρόμο της Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE