To ΣΥΖΗΤΑΝΕ με Γκάζτα για το ΔΙΑΖΥΓΙΟ…

To ΣΥΖΗΤΑΝΕ με Γκάζτα για το ΔΙΑΖΥΓΙΟ…

Είναι σε ανοικτή γραμμή οι διοικούντες την ΑΕΛ με τον Γκαζτανιάγα και συζητούν με αντικείμενο την πρόωρη διακοπή του συμβολαίου του. 

Ο Ισπανός χαφ, ήταν ξεκάθαρος από την αρχή, ότι δεν επιθυμούσε ψαλίδι στις απολαβές του.

Ως εκ τούτου, ο πρόεδρος Σοφοκλέους του έδωσε το μήνυμα, ότι δεν μπορεί να τον αντιμετωπίσει διαφορετικά από τους άλλους παίχτες.

Άνθρωπος που συμμετέχει στη διαπραγμάτευση με τον “Γκάζτα”, χαρακτήρισε υπερβολές όσα γράφτηκαν ότι κόπηκαν οι γέφυρες και ότι έχουν τσακωθεί με τον ποδοσφαιριστή.

Ψάχνει πάντως ο ίδιος ο παίχτης, μαζί με τον ατζέντη του, να βρουν ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του.

The post To ΣΥΖΗΤΑΝΕ με Γκάζτα για το ΔΙΑΖΥΓΙΟ… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE