ΚΥΠΡΟΣ: Τριάντα καταγγελίες από την Αστυνομία για παραβίαση των μέτρων για κορωνοϊό - Ποινική δίωξη σε ιδιοκτήτη υποστατικού

ΚΥΠΡΟΣ: Τριάντα καταγγελίες από την Αστυνομία για παραβίαση των μέτρων για κορωνοϊό - Ποινική δίωξη σε ιδιοκτήτη υποστατικού

Σε τριάντα καταγγελίες παγκύπρια προχώρησε η Αστυνομία τα τελευταία 24ώρα για παραβίαση των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της Αστυνομίας, πραγματοποιήθηκαν από τις 1900 την Παρασκευή μέχρι και τις 0600 τη Δευτέρα σύνολο 1.303 έλεγχοι παγκύπρια και τριάντα καταγγελίες.

Στη Λευκωσία από 108 ελέγχους έγιναν 3 καταγγελίες, στη Λεμεσό από 196 ελέγχους έγιναν 9 καταγγελίες, στη Λάρνακα από 484 ελέγχους έγιναν 2 καταγγελίες, στην Πάφο από 41 ελέγχους έγιναν 13 καταγγελίες, στην Αμμόχωστο από 313 ελέγχους έγιναν 3 καταγγελίες ενώ από σύνολο 161 ελέγχων στη Μόρφου δεν εντοπίστηκε παραβίαση των μέτρων και δεν υπήρξαν καταγγελίες.
 
Σε σχέση με τις καταγγελίες που έγιναν στην Πάφο χθες βράδυ, από σύνολο 12 ελέγχων σε κέντρα αναψυχής και άλλα καταστήματα προέκυψαν τέσσερις καταγγελίες, δυο χώρων εστίασης στην κεντρική πλατεία Κένεντι, ενός στην Γεροσκήπου και ενός περιπτέρου στην Έμπα.

Οι διαχειριστές των τριών από τα τέσσερα καταστήματα θα πληρώσουν εξώδικο πρόστιμο 500 ευρώ ενώ ένας από τους ιδιοκτήτες των χώρων εστίασης θα διωχθεί ποινικά, αφού δεν κατείχε και ορισμένες από τις απαραίτητες άδειες λειτουργίας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE