Σε ισχύ μέχρι το 2023 η κάρτα φιλάθλου

Σε ισχύ μέχρι το 2023 η κάρτα φιλάθλου

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού ενημερώνει τους κατόχους κάρτας φιλάθλου, ότι η υφιστάμενη κάρτα φιλάθλου ισχύει μέχρι τις 24 Ιουλίου 2023, γεγονός το οποίο ο Οργανισμός ενημέρωσε το κοινό τον  Σεπτέμβριο του 2019.

Επισημαίνεται ότι η παράταση της ισχύος της υφιστάμενης κάρτας δεν προϋποθέτει οποιαδήποτε ενέργεια εκ μέρους των κατόχων καρτών.

Τονίζεται επίσης ότι η παράταση αυτή δεν προϋποθέτει κανένα επιπρόσθετο κόστος, ούτε και απαιτείται η παρουσίαση της κάρτας για αλλαγή της ημερομηνίας λήξης.

The post Σε ισχύ μέχρι το 2023 η κάρτα φιλάθλου appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE