Έχεις καφετέρια, μπαράκι ή πρακτορείο στοιχημάτων; – Τόσα θα στοιχίζει η δημόσια προβολή της CYTA για την κοινή πλατφόρμα

Έχεις καφετέρια, μπαράκι ή πρακτορείο στοιχημάτων; – Τόσα θα στοιχίζει η δημόσια προβολή της CYTA για την κοινή πλατφόρμα

Το θέμα με τη δημιουργία μιας κοινής τηλεοπτικής πλατφόρμας μεταξύ CYTA, Primetel και Cablenet απασχολεί μεγάλη μερίδα φίλαθλου και μη κοινού στην Κύπρο.

Του Ανδρέα Κόκκινου

Η ιστοσελίδα μας, μετά και από απαίτηση πολλών αναγνωστών έκανε τη δική της έρευνα που αφορά το κόστος που θα έχει η χρήση της πλατφόρμας από τη CYTA για χώρους δημόσιας ή μαζικής προβολής αθλητικών γεγονότων.

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaOnline

The post Έχεις καφετέρια, μπαράκι ή πρακτορείο στοιχημάτων; – Τόσα θα στοιχίζει η δημόσια προβολή της CYTA για την κοινή πλατφόρμα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το δύσκολο παζλ πριν από την πενταμερή - Πού επιμένουν οι δύο πλευρές

Κυπριακό: Το δύσκολο παζλ πριν από την πενταμερή - Πού επιμένουν οι δύο πλευρές

Σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό επιχειρεί να αποκτήσει ξανά κινητικότητα, Λευκωσία, τουρκοκυπριακή πλευρά και Ηνωμένα Έθνη μπαίνουν σε έναν νέο κύκλο επαφών, με πρώτο σημαντικό σταθμό τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE