ΧΑΚ: Συνεχίζει με ελαφρά πτώση

ΧΑΚ: Συνεχίζει με ελαφρά πτώση

Με ελαφρά πτώση κινείται τη Δευτέρα το Χρηματιστήριο, με τον Γενικό Δείκτη (στις 12:51) να υποχωρεί στις 46,34 μονάδες, παρουσιάζοντας ζημιές σε ποσοστό 0,19%.
 
Την ίδια ώρα ο Δείκτης FTSE/CySE τύγχανε διαπραγμάτευσης στις 27,51 μονάδες, παρουσιάζοντας πτώση σε ποσοστό 0,22%. Η αξία των συναλλαγών ανερχόταν στα €53.358 με 47 συναλλαγές.
 
Όσον αφορά τους επιμέρους χρηματιστηριακούς δείκτες, ζημιές παρουσίαζαν οι Επενδυτικές με 1,51%, η Κύρια Αγορά με 0,76% και η Εναλλακτική Αγορά με 0,04%. Αμετάβλητος παρέμενε ο δείκτης των Ξενοδοχείων.

Το μεγαλύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον προσέλκυαν οι τίτλοι της Τράπεζας Κύπρου με €133.015 (άνοδος 0,75%), της Atlantic Insurance με €10.842 (άνοδος 0,80%), της Louis plc (άνοδος 9,56%), της Ελληνικής Τράπεζας με €3.067 (πτώση 3,33%) και της Δήμητρα Επενδυτική με €1.810 (πτώση 1,63%).

Από τις μετοχές που τυγχάνουν διαπραγμάτευσης, τρεις κινούνταν ανοδικά, τρεις πτωτικά και δύο παρέμεναν αμετάβλητες.

Από ΚΥΠΕ
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η «προδοσία» άνοιξε τον ασκό του Αιόλου-Το δείπνο, η Αννίτα, ο Αβέρωφ και η κάλπη της 14ης Νοεμβρίου

ΔΗΣΥ: Η «προδοσία» άνοιξε τον ασκό του Αιόλου-Το δείπνο, η Αννίτα, ο Αβέρωφ και η κάλπη της 14ης Νοεμβρίου

Στον Δημοκρατικό Συναγερμό, το θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα. Η απόφαση του Αβέρωφ Νεοφύτου, να εξαγγείλει την υποψηφιότητά του για τις Προεδρικές του 2028, οι βαριές αναφορές του περί «προδοσίας», το παρασκήνιο μιας συνάντησης σε ψαροταβέρνα της Λευκωσίας, η άμεση απάντηση της Αννίτας Δημητρίου και η παρέμβαση του Νίκου Αναστασιάδη, συνθέτουν ένα σκηνικό, που κάθε άλλο παρά θυμίζει, μια απλή εσωκομματική διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE