ΛΙΣΤΑ ΓΙΩΡΚΑΤΖΗ: Δεν πάει στην συνεδρία της Ad Hoc επιτροπής ο Σαββίδης - 'Έχω καθήκον να συμβουλεύσω τον ΠΤΔ'

ΛΙΣΤΑ ΓΙΩΡΚΑΤΖΗ: Δεν πάει στην συνεδρία της Ad Hoc επιτροπής ο Σαββίδης - 'Έχω καθήκον να συμβουλεύσω τον ΠΤΔ'

Με ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα την Δευτέρα (20/7), ο Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης, ενημέρωσε ότι δεν θα παραστεί στην έκτακτη συνεδρίαση της Ad Ηoc Επιτροπής αναφορικά με τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια των πολιτικά εκτεθειμένων προσώπων.

Όπως ανέφερε, ο ίδιος έχει θεσμικά καθήκον να συμβουλεύσει τον ΠτΔ επί του θέματος και ως εκ τούτου δεν μπορεί να βρίσκεται στην συνεδρία.

Η ανάρτηση του:

Ενημέρωσα σήμερα τη Βουλή ότι δεν θα παραστώ στη συνεδρία της ad hoc Επιτροπής για δάνεια ΠΕΠ την Τετάρτη 22.7, επειδή δεν ενδείκνυται αφού θεσμικά έχω καθήκον να συμβουλεύσω τον ΠτΔ επί του θέματος, ως αποτέλεσμα της Απόφασης της Βουλής στις 17.7.20, για δημοσιοποίηση της λίστας.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE