ΛΙΣΤΑ ΓΙΩΡΚΑΤΖΗ: Δεν πάει στην συνεδρία της Ad Hoc επιτροπής ο Σαββίδης - 'Έχω καθήκον να συμβουλεύσω τον ΠΤΔ'

ΛΙΣΤΑ ΓΙΩΡΚΑΤΖΗ: Δεν πάει στην συνεδρία της Ad Hoc επιτροπής ο Σαββίδης - 'Έχω καθήκον να συμβουλεύσω τον ΠΤΔ'

Με ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα την Δευτέρα (20/7), ο Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης, ενημέρωσε ότι δεν θα παραστεί στην έκτακτη συνεδρίαση της Ad Ηoc Επιτροπής αναφορικά με τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια των πολιτικά εκτεθειμένων προσώπων.

Όπως ανέφερε, ο ίδιος έχει θεσμικά καθήκον να συμβουλεύσει τον ΠτΔ επί του θέματος και ως εκ τούτου δεν μπορεί να βρίσκεται στην συνεδρία.

Η ανάρτηση του:

Ενημέρωσα σήμερα τη Βουλή ότι δεν θα παραστώ στη συνεδρία της ad hoc Επιτροπής για δάνεια ΠΕΠ την Τετάρτη 22.7, επειδή δεν ενδείκνυται αφού θεσμικά έχω καθήκον να συμβουλεύσω τον ΠτΔ επί του θέματος, ως αποτέλεσμα της Απόφασης της Βουλής στις 17.7.20, για δημοσιοποίηση της λίστας.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Την πεποίθηση ότι μαζί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν μπορούν να «γράψουν ιστορία», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας στη «Γενί Ντουζέν», στην πρώτη του συνέντευξη σε τουρκοκυπριακό μέσο μετά από τρία χρόνια, σημειώνοντας παράλληλα ότι «ως Ελληνοκύπριοι δεν έχουμε Σχέδιο Β. Η μόνη δυνατή λύση είναι η επανένωση της Κύπρου. Το υφιστάμενο στάτους κβο δεν επιτρέπει στη χώρα μας να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της».

BEST OF TOTHEMAONLINE