ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Νεκρός ο Ιωσήφ Αλεξιάδης που διασταύρωνε -Ενημερώθηκαν οι οικείοι του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Νεκρός ο Ιωσήφ Αλεξιάδης που διασταύρωνε -Ενημερώθηκαν οι οικείοι του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δυσάρεστα μαντάτα σε σχέση με το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε στον Στρόβολο λίγο πριν από τις 15:00 (20/07).

Ο πεζός που παρασύρθηκε και σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις κτυπήθηκε από δυο οχήματα, έχασε τη ζωή του.

Όπως έγκυρα πληροφορούμαστε, Οι συγγενείς του έχουν ενημερωθεί για την τραγική εξέλιξη και γι΄ αυτό το ThemaOnline προβαίνει στη δημοσιοποίησε της είδησης.

Ο θανών είναι ο Ιωσήφ Αλεξιάδης και ήταν 65 ετών.

Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 15:40 στη λεωφόρο Ιωσήφ Χατζιωσήφ, όταν ο 65χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα, στην προσπάθειά του να διασταυρώσει πεζός το δρόμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μορφάκης Σολομωνίδης: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την προεδρία της ΕΔΕΚ

Μορφάκης Σολομωνίδης: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την προεδρία της ΕΔΕΚ

Σε ένα δημόσιο κάλεσμα προς τους υποστηρικτές του, ο Μορφάκης Σολομωνίδης ανακοίνωσε σήμερα την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΕΔΕΚ. Ο Μορφάκης Σολομωνίδης απευθύνθηκε σε κάθε γνήσιο σοσιαλιστή και ΕΔΕΚίτη, τονίζοντας ότι η ΕΔΕΚ δεν είναι απλώς πολιτικός σχηματισμός, αλλά ένα ζωντανό κύτταρο της δημοκρατίας και μια ιδεολογική οικογένεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE