Η Λιντς έχει δημοσιογράφο για… Πρέμιερ Λιγκ και που παίζει μεγάλη «μπάλα» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η Λιντς έχει δημοσιογράφο για… Πρέμιερ Λιγκ και που παίζει μεγάλη «μπάλα» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Πριν λίγες μέρες, η Λιντς πανηγύρισε την ιστορική της επάνοδο στην Premier League, ύστερα από απουσία 16 ολόκληρων ετών.

Ωστόσο, η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα έχει και άλλα… όπλα στη φαρέτρα της. Οχι μόνο διαθέτει πιστούς και πολλούς οπαδούς, αλλά και μια δημοσιογράφο που παίζει μεγάλη «μπάλα».

Ο λόγος για την ανταποκρίτρια του BBC στην εν λόγω αγγλική πόλη, Έμμα Λουίς Τζόουνς. Η ξανθιά καλλονή ακολουθεί κάθε ματς της Λιντς στο «Ελαντ Ρόουντ» και έχει γίνει η αγαπημένη φυσιογνωμία των φιλάθλων και της ομάδας.

Ικανότητα συνδυασμένη με ομορφιά δημιουργεί ένα άκρως εκρηκτικό μείγμα που κοντράρει άνετα την Ντιλέτα Λεότα, της δημοσιογράφου του DAZN και της συναδέλφου της, Φλοριάνα Μεσίνα που έχουν μαγέψει τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους και όχι μόνο.

Έμμα Λουίς Τζόουνς: Η Λιντς έχει δημοσιογράφο για... Premier League (pics)

Για του λόγου το αληθές, δείτε τις φωτογραφίες της νεαρής Βρετανίδας που θα συντροφεύει από του χρόνου τα εντός έδρας παιχνίδια της Λιντς στην Premier League.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

One day soon ✈☀

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Jones (@eljonesuk) στις

Πηγή: www.sportime.gr

The post Η Λιντς έχει δημοσιογράφο για… Πρέμιερ Λιγκ και που παίζει μεγάλη «μπάλα» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE