ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πέρσι δεν «εμφανίστηκε» στον ΑΠΟΕΛ, φέτος θέλουν να γίνει… ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ!

Πέρσι δεν «εμφανίστηκε» στον ΑΠΟΕΛ, φέτος θέλουν να γίνει… ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ!

O Oμάρ Χάνι ήρθε στον ΑΠΟΕΛ με πολλές υποσχέσεις και προσδοκίες το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο, δεν πήρε τις ευκαιρίες που περίμενε καθώς αγωνίστηκε μόνο για 11 λεπτά κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα για το θεσμό πρωταθλήματος.

Στους γαλαζοκίτρινους, βλέπουν τον νεαρό μεσοεπιθετικό να είναι… αρκετά ορεξάτος στις προπονήσεις ενώ πήρε χρόνο συμμετοχής και στο φιλικό με Δόξα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης του έδωσε ένα 45λεπτο στο Β’ ημίχρονο και σίγουρα στο χέρι του Χάνι είναι να αποδείξει ότι πέρυσι άξιζε περισσότερες ευκαιρίες.

Άλλωστε και ο 21χρονος Χάνι ήρθε με αρκετές περγαμηνές και προοπτική στον ΑΠΟΕΛ, όπως και ο Τάμαρι, όμως η εξέλιξη τους μέχρι τώρα δεν είναι η ίδια. Αν καταφέρει ο Ουζουνίδης να ανεβάσει και τον Χάνι θα κερδίσει ακόμη έναν παίκτη στα φτερά και θα είναι αυτό που λέμε… «εσωτερική» μεταγραφή.

Θ.Δ. 

The post Πέρσι δεν «εμφανίστηκε» στον ΑΠΟΕΛ, φέτος θέλουν να γίνει… ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Νεκρός και ο αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης από ισραηλινά πλήγματα - Αναμένεται σκληρή ιρανική απάντηση

Νεκρός και ο αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης από ισραηλινά πλήγματα - Αναμένεται σκληρή ιρανική απάντηση

Σκοτώθηκε στα πλήγματα που εξαπέλυσε το Ισραήλ στη Βηρυτό χθες, Παρασκευή, o αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν, Αμπάς Νιφορουσάν. Τις τελευταίες ημέρες τα χτυπήματα από το Ισραήλ συνεχίζονται με αμείωτη ένταση ενώ δεν αποκλείει χερσαία επέμβαση στον Λίβανο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top