«Να είναι μια χρονιά γεμάτη ποδοσφαιρικες χαρές…» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την πρώτη προπόνηση

«Να είναι μια χρονιά γεμάτη ποδοσφαιρικες χαρές…» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την πρώτη προπόνηση

Επίσημη ενημέρωση από τον Άτλα Αγλαντζιάς αναφέρει…

«Με επιτυχία στέφθηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ευχόμαστε σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας καλή αρχή, μια χρονιά γεμάτη ποδοσφαιρικες χαρές και κυρίως με υγεία μακριά από τραυματισμούς! Ακολουθούν εικόνες από την προπόνηση».

The post «Να είναι μια χρονιά γεμάτη ποδοσφαιρικες χαρές…» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την πρώτη προπόνηση appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες: Η ώρα των αποφάσεων για το Κυπριακό - Τα σενάρια της επόμενης ημέρας και η προσδοκία Χριστοδουλίδη

Γκουτέρες: Η ώρα των αποφάσεων για το Κυπριακό - Τα σενάρια της επόμενης ημέρας και η προσδοκία Χριστοδουλίδη

Η επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο μπαίνει στην πιο κρίσιμη φάση της. Μετά τις συναντήσεις του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν και το δείπνο που παρέθεσε το βράδυ της Τρίτης  στους δύο ηγέτες, όλα τα βλέμματα στρέφονται πλέον στην κοινή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 10.00 και, κυρίως, στη δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει λίγο πριν αναχωρήσει από την Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE