Για ΒΛΑΚΕΣ τους πήρατε τους Δανούς της Μίντζιλαντ;

Για ΒΛΑΚΕΣ τους πήρατε τους Δανούς της Μίντζιλαντ;

Πριν μια εβδομάδα στην Ομόνοια, θεωρούσαν ότι αργά ή γρήγορα θα επισφράγιζαν την παραμονή του Ακιντόλα στην ομάδα. 

Κι εμείς την ίδια εκτίμηση κάναμε, με βάσει τις πληροφορίες που είχαμε στη διάθεση μας…

Το σοβαρό πλέον ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον Νιγηριανό εξτρέμ, έδωσε το δικαίωμα στους Δανούς της Μίντζιλαντ, να προβαίνουν συνεχώς σε δηλώσεις τακτικής.

Από τη στιγμή που βλέπουν ότι ενδιαφέρονται δυο μεγάλες ομάδες της νήσου για τον παίχτη τους, φυσιολογικά, προσπαθούν να ψηλώσουν ακόμα περισσότερο την τιμή του Αφρικανού.

Πληροφοριακά, να αναφέρουμε, ότι ο Ακιντόλα έχει συμβόλαιο με τους Δανούς μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021.

Και μια άλλη επισήμανση: Πάλι καλά που μας είπαν από νωρίς, ότι δεν ισχύει η “συμφωνία κυρίων” που (υποτίθεται ότι) έκαναν οι πρόεδροι των έξι μεγάλων ομάδων του τόπου την εποχή της καραντίνας.

Π.Χ. 

The post Για ΒΛΑΚΕΣ τους πήρατε τους Δανούς της Μίντζιλαντ; appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

«Καταδικαστέα και απαράδεκτη», χαρακτήρισε, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, την επίσκεψη του Βρετανού Βουλευτή Αφζάλ Καν στα κατεχόμενα και την φωτογράφισή του με τον κατοχικό ηγέτη στην παρουσία συμβόλων του ψευδοκράτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE