ΑνΑΔ: Καταγγελία στην Αστυνομία για διασπάθιση δημοσίου χρήματος

ΑνΑΔ: Καταγγελία στην Αστυνομία για διασπάθιση δημοσίου χρήματος

Σε καταγγελία στην Αστυνομία προχωρεί η ΑνΑΔ σχετικά με υπόθεση απάτης σε βάρος του Δημοσίου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε την Τρίτη (21/7), η ΑνΑΔ αποφάσισε να αποταθεί στην Αστυνομία σχετικά με το θέμα που προέκυψε με τον Σύνδεσμο Αδειούχων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Κύπρου για πιθανή διασπάθιση δημοσίου χρήματος, ύψους 375.500 ευρώ. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑνΑΔ, στη σημερινή τακτική συνεδρία του αφού μελέτησε τη γνωμάτευση των Νομικών Συμβούλων της ΑνΑΔ, που το ίδιο το Συμβούλιο ζήτησε, μετά από ομόφωνη απόφασή του στις 3 Ιουλίου 2020, σε σχέση με το θέμα που προέκυψε με τον Σύνδεσμο Αδειούχων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Κύπρου, αποφάσισε να υιοθετήσει την εισήγηση των νομικών συμβούλων και  έδωσε εντολή στη Διεύθυνση της ΑνΑΔ να καταγγείλει την υπόθεση στην Αστυνομία και να της διαβιβάσει όλα τα έγγραφα, για να διερευνηθεί το ενδεχόμενο διάπραξης ποινικών αδικημάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Επιδόθηκαν αργά την Παρασκευή οι εκθέσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε σχέση με τις φονικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.